18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitler günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından kürsüye çıkan, okul müdürümüz Cahit KÖRDEVE,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yıl Dönümünü kutlayarak, günün anlam ve önemi belirten konuşmalarında; "Bugün, bir asrı deviren ama tarihteki eşsiz yerini koruyan Çanakkale Deniz Zaferi  tarihimizin mihrak taşıdır. Aziz Milletimizin bir kez daha şahlanışıdır. Yeniden doğuştur, birliktir, beraberliktir. Kurtuluş Savaşının girizgahıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum." Diyerek sözlerine son verdi.

ardından, Şehitler Haftası ile ilgili,şiir, slayt, video sunumları,öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve okul öğretmenlerimizin icra ettikleri çanakkale türküleriyle programımız sona erdi.

Emeği geçen Fatma Özer hocamıza,okul öğrencilerimize ve okul öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

24-03-202224-03-202224-03-202224-03-2022

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 25.04.2022 12:51 - Görüntülenme: 129