Mrt

OKULUMUZ LİSE VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ EŞLİĞİNDE HAYVANLARI KORUMA VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ETKİNLİĞİ YAPILDI.ETKİNLİK KAPSAMINDA OKULUMUZUN ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI.ETKİNLİĞE OKUL MÜDÜRÜMÜZDE  KATILIM SAĞLADILAR.ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI OKUL MÜDÜRÜMÜZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROGRAM SAYGI DURUŞU VE ARDINDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNMASIYLA BAŞLADI. PROGRAMDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE DAİR KONUŞMA OKUL MÜDÜRÜ SAYIN CAHİT KÖRDEVE TARAFINDAN YAPILDI. TUBA ASLAN VE AYŞE NUR OT ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAM;  LİSE, ORTAOKUL VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIĞI  PERFORMANSLAR VE SLAYT GÖSTERİLERİYLE SONA ERDİ.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA SAYIN OKUL MÜDÜRÜMÜZ CAHİT KÖRDEVE OLMAK ÜZERE  ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

HEDEF 2024 YKS PROGRAMI KAPSAMINDA  21.11.2023 TARİHİNDE ZİRVEDEKİLER BULUŞMASI CANLI YAYININA OKULUMUZUN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE KATILDIK. PROGRAMDA 2023 YKS ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMA TEKNİKLERİ, ÖNERİLERİ VE GENEL STRATEJİLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUMLU YÖNDE GERİ DÖNÜTLER ALDIK.

Kas

HEDEF 2024 YKS PROGRAMI KAPSAMINDA YKS AFİŞ ÇALIŞMASI YAPILDI.

Kas

HEDEF 2024 LGS-YKS PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE 09.11.2023 TARİHİNDE ÜST ÖĞRENİME GEÇİŞ SINAVLARI HAKKINDA OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ SİMGENUR ÇALIŞKAN TARAFINDAN SEMİNER DÜZENLENDİ.

Kas

HEDEF 2024 YKS PROGRAMI KAPSAMINDA 18.10.2023 TARİHİNDE, OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI SİMGENUR ÇALIŞKAN VE HEDEF 2024 YKS KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİ İFFET BAYRAM TARAFINDAN OKUL BAHÇESİNDE  12. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Kas

HEDEF 2024 YKS PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKUL KÜTÜPHANESİNDE 02.10.2023 TARİHİNDE KOORDİNATÖR ÖĞRETMEN İFFET BAYRAM TARAFINDAN, VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE OKUL MÜDÜRÜ CAHİT KÖRDEVE VE MÜDÜR YARDIMCISI ALİ RIZA ÖZDEMİR TARAFINDAN HEDEF YKS PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME  YAPILDI.

Kas

HEDEF 2024 LGS-YKS PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZ 8 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE 20.09.2023 TARİHİNDE ÜST ÖĞRENİME GEÇİŞ SINAVLARI HAKKINDA OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ SİMGENUR ÇALIŞKAN TARAFINDAN SEMİNER DÜZENLENDİ.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı bu özel gün, her sene kutlanmaktadır.

Okulumuzda da saygı duruşu ve istiklal marşımızın ardından çeşitli programlarla günün anlam ve önemi öğrecilerimize anlatılarak  ve izletilerek gerçekleştirildi.

Tem

ORTAOKULUMUZ LİSEMİZ BÜNYESİNDE OLUP GEYLANİ MAHALLESİNDE KAHVELİPINAR TOKİLERİ YANINDADIR.

Haz

2021/2022 eğitim-öğretim dönemi sonu yaklaşırken öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı,karakterli ve güzel ahlaklı olarak yetişmesi amacıyla 40 ayet ve 40 hadis yarışması etkinliğimizi,öğretmenlerimizin katkılarıyla beraber gerçekleştirdik. kendilerine ve kazanan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

YKS hazırlık programı kapsamında,okul rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize üniversite sınavı(yks) tanıtım çalışmaları yapıldı.Kendisine teşekkür ediyoruz.

May

Her öğrencinin bir fidanı olsun etkinliğimiz...öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzun arka bahçesindeki uygun yerlere fidanlarımızı diktik...

May

okul rehber öğretmenimiz tarafından,okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize güvenli internet kullanımı  ve kişisel verilerin korunması ile ilgili eğitim semineri verildi.